Härliga måndag!

Grått, lerigt och duggväder! HATAR den här årstiden.

Gick upp kl.8 och matade Wiggo, sen lekte vi i hans rum. Stine hade slängt ut massa gosedjur och leksaker på golvet så han kröp som en galning och smakade på allt :) han har börjat låta annorlunda nu med, låter nästan som han försöker få ur sig ord. Gulligt!

Idag åker min bror hem, lite trist. Men imorn så kommer morsan o hälsar på, mest för Wiggos skull men ändå hehe kul iallafall.

Nu ska jag städa upp i vardagsrummet, jag o brorsan har fått det att se ut som en ungkarlslya här så får onda blicken av älsklingen, måste skynda mig nu för börjar nästan bli rädd haha

Over and out!









slappardag

Idag väckte frugan mig och sa, går du och köper lite blommor o pyssel till mig så får du sova så länge du vill sen. Jag nappade på förslaget och stack iväg till affären, sen när jag kom hem igen så gick jag direkt och la mig o vaknade runt 5-tiden, helt kolsvart ute, deprimerande. :/

   Sen så stack jag o brorsan iväg och hämtade hem lite thaimat, riktigt mumma det :) 

   Lekte lite med Wiggo innan jag gav honom kvällsmat o la honom.

   Just nu så sitter jag och kollar på när brorsan lirar söndagsmiljonen på pokerstars, hoppas det går bra för honom. Ingen jä*la badbeat som man annars så ofta blir på stars :S 
   Cola, chips o nån film blir det nog senare ikväll, kanske "Flickan som lekte med elden", gillade 1an i serien väldigt mycket, så hoppas den här håller samma klass.



I huvudet på Wiggo!

Idag har jag nästan kommit på hur jag ska göra för att ta mig fram i riktig krypställning. Jag klarade ta mig fram några decimeter innan jag blev för trött i armarna och benen och började ta mig fram ålandes istället. Mamma och pappa blev så stolta över mig så de kramade o pussade mig massor.
  Jag fick en ny gröt idag, det var risgröt som smakade banan och persika, den kladdade jag i mig snabbt, sen blev jag så trött så pappa la mig i sängen och jag somnade så fort jag landade med huvudet på kudden. Jag vaknade på bra humör, men blev lite chockad när jag såg mamma och pappa stå och se läskiga ut vid min säng. Blev uppburen till stora sängen där jag fick välling. Sen låg vi alla tre och busade ett tag.
  Nu är jag trött igen, så nu ska jag sova, godnatt.

Vi hörs senare, kompisar!

/Wiggo



Blöjbarnet

Jag och S skulle smyga in till Wiggo, han hade sovit så länge och vi saknade honom. När vi kommer in i hans rum och kollar mot hans säng så är hans blöja det enda vi såg hehe, han låg med rumpan upp i vädret och snarka. Men så plötsligt hörde han oss och vände på sig, upp med huvudet och tittade på mig och Stine med världens smajl. =) Vilket litet charmtroll min son är.

älskar min fru

hon är bäst hon har gjort min blogg såå fin :)
gå in på
hennes blogg

RSS 2.0