Gissa filmcitatet!

If you build it, they will come!

Några bilder på busfröt.

Klicka på bilderna för att förstora dom!


         


Bus!

Nu har jag och Wiggo varit uppe och lekt i några timmar! har märkt att Wiggo tycker det är hur kul som helst när jag ligger på golvet och tittar på honom när han kryper runt, han hoppar runt, skrattar och kryper snabbt till mig, kryper iväg igen, hoppar omkring, skrattar och kryper snabbt till mig igen. =)
 Hans tänder har växt ut riktigt mycket nu, inga nya på uppgång dock, inte vad jag känt iallafall! men det ser så gulligt ut med dom två tänderna han har, stor pojke börjar han bli! tiden går så snabbt, Wiggo är redan 8 månader.
 Nu ligger lillkillen och sover, så nu ska jag ta mig en kopp java och titta lite på How I Met Your Mother. Hej så länge!

Gissa serien!

Its going to be LEGEN, wait for it, DARY!!!!!! 

I huvudet på Wiggo!

GoGoGaGa på er! hoppas ni haft en trevlig helg.

Jag börjar bli gryyym på att krypa! kryper hur snabbt som helst =) och mina armar är så långa just nu, dom når ALLT som morsan och farsan inte vill att jag ska röra. Min favoritplats är att ställa mig upp mot bordet där pappa har sin dator o annat smått och gott, när jag ställt mig så retas jag med att dra i alla sladdar jag får tag i! när jag inte får fortsätta med det blir jag arg och grinig.
  Jag älskar också att krypa in i köket och sno kattens och hundens mat hihi

Jag har fått 2st tänder nu! jag börjar bli en stor pojke! så snart ska jag få börja förskolan. :)

Snart kanske jag inte kommer få se pappa lika mycket som nu, för han har kanske fått ett jobb och då kommer han jobba 12 timmar om dagen i 2v, men sen så är han ledig i 2v så då blir allt som vanligt igen!
  Idag ska jag till BVC, ska mätas och vägas! jag gillar att vara där, för dom är så snälla och det finns ofta andra småbarn där som jag tycker är intressanta! det enda jag inte gillar där är när jag får sprutor, det är inte alls roligt :/

Nu ska jag iväg och busa lite! hej så länge.

Gissa filmcitatet!

You talk the talk, do you walk the walk?

=)


På ett flygplan som lyfte från Johannesburg i Sydafrika hade en medelålders välbärgad vit kvinna fått en plats bredvid en färgad man. Omedelbart efter starten påkallade hon flygvärdinnans uppmärksamhet för att klaga på sin plats i flygplanet.
- Vad kan jag hjälpa till med?, frågade värdinnan den vita kvinnan.
- Kan du inte se det?, svarade hon. Ni har satt mig bredvid en svarting! Jag kan inte sitta bredvid den här vämjeliga människan. Ni får minsann hitta en ny plats till mig!
- Var snäll och lugna ner er, sa värdinnan och fortsatte: Planet är väldigt fullt, men jag ska se om det inte finns någon ledig stol i ekonomi eller första klass.
Kvinnan tittade nedlåtande på den svarta mannen bredvid henne, och även på många av de omkringsittande passagerarna. Några minuter senare kom flygvärdinnan tillbaka med goda nyheter.
- Som jag misstänkte är ekonomiklassen fullbokad, men jag har upptäckt att vi faktiskt har en ledig plats i första klass.
Innan damen fick en chans att svara fortsatte värdinnan:
- Det är dock väldigt ovanligt att vi gör sådana här byten då planet har lyft, och jag var tvungen att få ett specialtillstånd från vår flygkapten. Men under dessa förhållanden så var det inga problem. Han tyckte att det var upprörande att någon skulle behöva sitta bredvid en sådan avskyvärd person.
Då värdinnan sagt detta vände hon sig sålunda mot den färgade mannen och sa:
- Så om ni plockar ihop era saker och följer med mig så har vi en plats i första klass åt er.
Vid denna tidpunkt ställde sig de övriga passagerarna upp och gav en stående ovation medan mannen plockade ihop sina tillhörigheter och följde flygvärdinnan in i första klass.

RSS 2.0